• Om oss

Om oss

Om CD Reparatören i Sverige

2001 startades CD reparatören av de 3 syskonen Joachim, Wiveca och Thomas. Thomas hade då hört talas om att det fanns maskiner som man kunde reparera CD och DVD skivor med. Vi kontaktade då CD Repairman i USA som vidarebefordrade oss till Total Disc Repair i England som då hade fått Europa agenturen på deras maskiner.

På den tiden använde man slippapper i 3 steg, grovt, mellan och fint papper och sedan även 1 poleringssteg. År 2002 insåg man att det fanns för många nackdelar med slippappersprocessen och man började då att utveckla maskiner som använde andra metoder. Det resulterade i dagens slipmedelsmaskiner och även polerhjulsmaskiner.

2013 var vi fortfarande den enda aktören på den svenska marknaden som säljer dessa maskiner, vi hade det bredaste utbudet och även dom med längst erfarenhet inom reparation av digitala medier såsom CD, DVD, Blu-ray skivor.

Idag 2020 är behovet är fortfarande stort för CD Slipningsmaskiner, både för spel, musik och film. Dock har utvecklingen gått åt fel håll när det gäller priskänslighet, fraktkostnader och tullavgifter. Framförallt bga Brexit. Vi kan inte längre hålla verksamheten på en lönsam nivå och fortfarande kunda tillhandahålla service till våra kunder. Det har framförallt växt fram under 2019. Vi har därmed tagit beslutet att avveckla. Våra kollegor i England kan tillandahålla bra priser, bra service och snabba resultat. 
 

Vilka behov ni än har kan de leverera.

Kontakta dom via www.totaldiscrepair.com. sales@totaldiscrepair.com

Vi kommer dock finnas tillgängliiga för frågor på info@cdreparatoren.se

Vänligen teamet på CD Repartören.